Vanderlinden is één van de vier erkende Ambachtelijke stokerijen in België die de titel mogen dragen van FOD economie.  Zij houden niet alleen rekening met de kwaliteit van de ingrediënten, productieproces, bedrijfsomvang maar ook de bedrijfsactiviteiten.  Het verkregen certificaat blijft voor 5 jaar geldig. 

Onze missie is duidelijk : 
De passie en liefde voor het authentieke product zullen altijd voorgaan op massaproductie. ‘Een Passie van Rebelse Echtheid’ is opgestaan om weer de oude en vergeten prachtige distillaten te laten bloeien in al hun heerlijkheid. En dat proeft u in de fles, elke batch die er gemaakt wordt bij Vanderlinden zal een afwijking hebben in smaak.  Het begint al bij de aankoop van de ingrediënten (wat meer zon of regen en er is een andere smaak) of het fermentatieprocess duurt wat langer door de weeromstandigheden.  Kortom zoveel indicatoren die spelen om een heerlijk ambachtelijk distillaat te produceren.

Laat u overtuigen van de smaak en bezoek ons op zaterdag 25/4/2020 op de “Dag van het erfgoed”.  Kunt u niet zo lang wachten boek dan gerust een degustatie