Selecteer een pagina

Stokerij Vanderlinden ‘Stokerij der Hasseltse Echtheid’ is een nieuwe innovatieve start-up waarbij meerdere partijen streven naar één doel: de Hasseltse jenevertraditie in ere houden door ze waardig verder te zetten.
Volg deze reis van de “Rebelse Echtheid”

Momenteel werken wij aan onze website

Distillery Vanderlinden ‘distillery of Hasselt Authenticity’ is a new innovative start-up involving multiple parties strive for one goal: to keep the Hasselt jenever tradition worthy.
Follow the journey of the “Rebellious Authenticity”

Open platform

Geen ivoren toren maar openheid

Wie

wie is wie

Echtheid

Van graan tot borrel

Producten

Eerste productie okt. 2017

Partners

Samen staat men sterker

De passie voor het authentieke product gaat voor op massaproductie.

Zo biedt Stokerij Vanderlinden via een open platform elke participant de mogelijkheid om zijn eigen beslag bij de stokerij te distilleren, alsook de productie van zijn eigen private label.

De gedistilleerde dranken gelijk een jenever-cocktails naar een jenever tot zelfs een Gin kunnen worden aangeboden in het open platform.

Loonstook

Private-Label

Stokerij Vanderlinden ‘Stokerij der Hasseltse Echtheid’ is een nieuwe innovatieve start-up waarbij meerdere partijen streven naar één doel: de Hasseltse jenevertraditie in ere houden door ze waardig verder te zetten.

 

Een eigen distillatie van moutwijn geeft karakter aan een jonge jenever, twee gin’s en een drietal fruitjenevers: citroen & appel & rode bessen.  De Jen-Cocktail, een kant en klare cocktail op basis van de moutwijn van Vanderlinden.

De Jonge – een graanjenever met eigen moutwijn in verwerkt.  Bekomen door het destilleren van een beslag van Rogge / Gerst en mout. Mits toevoeging van natuurlijke gedistilleerde aroma’s gelijk Jeneverbes & Koriander… .

De Hasseltse Citroen & De Hasseltse Appel en De Hasseltse Rode – een fruitgraanjenever met moutwijn in van eigen bodem. Versneden met natuurlijke aroma’s gelijk jeneverbes en de desbetreffende aroma’s van citroen – appel en Rode bes.

Graanjenevers

Jen-Cocktails & Eau de Vie's

Verkooppunt

Gintonicshop
Dorpsstraat 39
3500 Hasselt  Tel: +32 11 91 66 35
Openingsuren:
Wo – Za van 11u00 tot 18u00

Eetgelegenheid

Butcher Grill Hasselt

Meldertstraat 2 3500 HASSELT  Highlights info row image 0489 71 71 17
OPEN  Iedere dag vanaf 18:00 2:30
Maandag en Dinsdag Gesloten

Stokerij Vanderlinden

Rondleiding en borreltje

  • In weekends of ’s avonds tijdens weekdagen vanaf 18u
  • Groepstarief: € 5 p.p. (max. 15 pers.); incl. 1 drankje
  • Altijd op afspraak

Openingsuren: op afspraak

Als ontwerper van Echtheid zal Olivier Vanderlinden de algemene leiding hebben over de stokerij.  Hoewel hij uit een hele andere sector zijn carrière heeft gemaakt, wil hij deze nieuwe wending in belang van het Hasseltse erfgoed opstarten en dit met medewerking van verschillende personen en groeperingen.
Zijn inspiratie is terug gekomen door zijn toetreding als Ridder en daarna als Commandeur van de Confrérie van de Hasseltse Jenever.

Zonder een team van partners en leveranciers die hetzelfde gedachtegoed hanteren kan de Hasseltse Echtheid niet zonder.  Vanuit de Stokerij willen wij zowel de studenten motiveren alsook het optimaliseren van het graan distilleren bij Syntra.  Kortom een open-huis waar kennis uitgewisseld wordt en vooral geluisterd wordt.

Volg deze reis van de “Rebelse Echtheid”

Stokerij Vanderlinden

Luikersteenweg 264 BE-3500 Hasselt
+32(0)11/288055
contact[ad]stokerijvanderlinden.be

Contactformulier

11 + 2 =